Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Real Betis (1-1) || Primera División 2016/2017

Woensdag 8 maart 2017 - 18:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo La Coruña het woensdag 8 maart 2017 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Real Betis (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Deportivo La Coruña en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 70e minuut dacht Real Betis op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Piccini. Helaas voor Real Betis werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut was het Deportivo La Coruña dat via C. Borges dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo.

Kort daarna blies scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Deportivo La Coruña - Real Betis 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Carles Gil Deportivo La Coruña
33' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Andone Deportivo La Coruña
35' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor R. Donk Real Betis
40' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Rubén Pardo Real Betis
52' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Dani Ceballos Real Betis
62' Wissel Real Betis Wissel Petros voor R. Donk Real Betis
67' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Albentosa voor Sidnei Deportivo La Coruña
70' Doelpunt Real Betis Doelpunt C. Piccini Real Betis
74' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Joselu voor F. Fajr Deportivo La Coruña
80' Wissel Deportivo La Coruña Wissel O. John voor Carles Gil Deportivo La Coruña
82' Wissel Real Betis Wissel Álex Martínez voor Rubén Pardo Real Betis
86' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Pedro Mosquera Deportivo La Coruña
86' Wissel Real Betis Wissel Rafa Navarro voor D. Brašanac Real Betis
93' Penalty Deportivo La Coruña Penalty C. Borges Deportivo La Coruña
90' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Adán Real Betis
92' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
91' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Pezzella Real Betis
94' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Albentosa Deportivo La Coruña
95' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Álex Martínez Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Real Betis
Opstellingen Deportivo La Coruña - Real Betis
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo La Coruña gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Betis zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Real Betis

Deportivo La Coruña en Real Betis treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Real Betis in de Primera División vond plaats op 26 augustus 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Deportivo La Coruña favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.