Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Real Madrid (2-6) || Primera División 2016/2017

Woensdag 26 april 2017 - 21:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo La Coruña het woensdag 26 april 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Real Madrid (2-6)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geëindigd in een 2-6 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 1e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Álvaro Morata. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Real Madrid dat via J. Rodríguez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez. F. Andone dacht na 35 minuten te scoren voor Deportivo La Coruña, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 44e minuut scoorde Real Madrid via Lucas Vázquez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 66 minuten spelen wist Real Madrid via J. Rodríguez de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez. In de 77e minuut scoorde Isco namens Real Madrid. Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 84e minuut leek Joselu te scoren voor Deportivo La Coruña, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Jose Maria Sanchez Martinez. In de 87e minuut leek Casemiro te scoren voor Real Madrid, maar scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-6 eindresultaat.

LIVE Deportivo La Coruña - Real Madrid 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Álvaro Morata met assist van Isco Real Madrid
14' Doelpunt Real Madrid Doelpunt J. Rodríguez met assist van Lucas Vázquez Real Madrid
35' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt F. Andone met assist van G. Kakuta Deportivo La Coruña
44' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Lucas Vázquez Real Madrid
46' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Fernando Navarro voor G. Kakuta Deportivo La Coruña
46' Wissel Deportivo La Coruña Wissel P. Tytoń voor G. Lux Deportivo La Coruña
57' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Joselu voor Carles Gil Deportivo La Coruña
66' Doelpunt Real Madrid Doelpunt J. Rodríguez met assist van Álvaro Morata Real Madrid
67' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Alejandro Arribas Deportivo La Coruña
68' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Isco Real Madrid
77' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Isco Real Madrid
79' Wissel Real Madrid Wissel Casemiro voor Isco Real Madrid
79' Wissel Real Madrid Wissel M. Díaz voor Marco Asensio Real Madrid
84' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Joselu met assist van F. Andone Deportivo La Coruña
87' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Casemiro met assist van M. Díaz Real Madrid
88' Wissel Real Madrid Wissel Álvaro Tejero voor R. Varane Real Madrid
93' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor E. Çolak Deportivo La Coruña
92' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Joselu Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Real Madrid
Opstellingen Deportivo La Coruña - Real Madrid
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo La Coruña gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Real Madrid

Deportivo La Coruña en Real Madrid treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 10 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 14 keer wist de ploeg van Deportivo La Coruña te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Deportivo La Coruña. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.