Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Real Sociedad (5-1) || Primera División 2016/2017

Maandag 5 december 2016 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo La Coruña het maandag 5 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Real Sociedad (5-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Real Sociedad is onder leiding van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geëindigd in een 5-1 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van Sidnei. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Deportivo La Coruña dat via Íñigo Martínez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero. F. Andone dacht na 42 minuten te scoren voor Deportivo La Coruña, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Real Sociedad via Yuri, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 64 minuten spelen wist Deportivo La Coruña via R. Babel de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero. In de 77e minuut scoorde F. Andone namens Deportivo La Coruña. Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindstand.

LIVE Deportivo La Coruña - Real Sociedad 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Sidnei Deportivo La Coruña
29' Eigen doelpunt Deportivo La Coruña Eigen doelpunt Íñigo Martínez Deportivo La Coruña
42' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt F. Andone met assist van Juanfran Deportivo La Coruña
57' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Yuri met assist van Canales Real Sociedad
62' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Íñigo Martínez Real Sociedad
63' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor E. Çolak Deportivo La Coruña
64' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt R. Babel Deportivo La Coruña
64' Wissel Real Sociedad Wissel Juanmi voor C. Vela Real Sociedad
64' Wissel Real Sociedad Wissel Granero voor Xabi Prieto Real Sociedad
65' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Granero Real Sociedad
66' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Yuri Real Sociedad
77' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt F. Andone Deportivo La Coruña
78' Wissel Real Sociedad Wissel David Concha voor Canales Real Sociedad
81' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Joselu voor F. Andone Deportivo La Coruña
83' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Pedro Mosquera voor Guilherme Deportivo La Coruña
86' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Juanmi Real Sociedad
87' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Fajr voor E. Çolak Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Real Sociedad
Opstellingen Deportivo La Coruña - Real Sociedad
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo La Coruña gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Real Sociedad

Deportivo La Coruña en Real Sociedad treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 16 januari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Real Sociedad favoriet. 4 keer wist de ploeg van Deportivo La Coruña te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Deportivo La Coruña. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.