Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Sevilla (2-3) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 19 november 2016 - 13:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo La Coruña het zaterdag 19 november 2016 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Sevilla (2-3)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Antonio Mateu geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 1e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Babel. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Deportivo La Coruña dat via F. Andone dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Mateu. S. NZonzi dacht na 44 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Sevilla via Vitolo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Sevilla via G. Mercado de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Mateu.

Kort daarna blies scheidsrechter Antonio Mateu voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

LIVE Deportivo La Coruña - Sevilla 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt R. Babel met assist van Juanfran Deportivo La Coruña
42' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt F. Andone met assist van R. Babel Deportivo La Coruña
44' Doelpunt Sevilla Doelpunt S. NZonzi met assist van Sergio Escudero Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel Vitolo voor Daniel Carriço Sevilla
57' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor P. Tytoń Deportivo La Coruña
62' Wissel Deportivo La Coruña Wissel C. Borges voor E. Çolak Deportivo La Coruña
70' Wissel Sevilla Wissel F. Vázquez voor Ganso Sevilla
76' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Pareja Sevilla
76' Wissel Sevilla Wissel W. Ben Yedder voor Pablo Sarabia Sevilla
79' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Alejandro Arribas voor Juanfran Deportivo La Coruña
83' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor L. Vietto Sevilla
84' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Alejandro Arribas Deportivo La Coruña
87' Doelpunt Sevilla Doelpunt Vitolo Sevilla
88' Wissel Deportivo La Coruña Wissel M. Moreno voor F. Andone Deportivo La Coruña
92' Doelpunt Sevilla Doelpunt G. Mercado Sevilla
94' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor R. Babel Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Sevilla
Opstellingen Deportivo La Coruña - Sevilla
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo La Coruña gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Sevilla

Deportivo La Coruña en Sevilla treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Mateu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Sevilla in de Primera División vond plaats op 17 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 8 keer wist de ploeg van Deportivo La Coruña te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Deportivo La Coruña. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.