Nabeschouwing Eibar - Atlético Madrid (0-2) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 7 januari 2017 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Eibar het zaterdag 7 januari 2017 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Atlético Madrid (0-2)

Het Primera División duel tussen Eibar en Atlético Madrid is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 54e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Saúl. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Atlético Madrid dat via A. Griezmann dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Eibar - Atlético Madrid 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Adrián SD Eibar
29' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Š. Vrsaljko Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Juanfran voor Š. Vrsaljko Atlético Madrid
54' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Saúl met assist van Filipe Luis Atlético Madrid
68' Wissel SD Eibar Wissel Bebé voor T. Inui SD Eibar
71' Wissel Atlético Madrid Wissel K. Gameiro voor Fernando Torres Atlético Madrid
74' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van K. Gameiro Atlético Madrid
76' Wissel SD Eibar Wissel Rubén Peña voor Pedro León SD Eibar
81' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
82' Wissel SD Eibar Wissel Nano voor Adrián SD Eibar
89' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Bebé SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Atlético Madrid
Opstellingen Eibar - Atlético Madrid
De opstellingen van Eibar en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Atlético Madrid

Eibar en Atlético Madrid treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 6 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 4 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Eibar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.