Nabeschouwing Eibar - Barcelona (0-4) || Primera División 2016/2017

Zondag 22 januari 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Eibar het zondag 22 januari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Barcelona (0-4)

Het Primera División duel tussen Eibar en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geëindigd in een 0-4 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Denis Suárez. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het FC Barcelona dat via L. Messi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez. L. Suárez dacht na 68 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde FC Barcelona via Neymar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

LIVE Eibar - Barcelona 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel FC Barcelona Wissel Denis Suárez voor Busquets FC Barcelona
26' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
31' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Denis Suárez FC Barcelona
39' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Ander Capa SD Eibar
42' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Turan FC Barcelona
44' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Sergi Enrich SD Eibar
50' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van L. Suárez FC Barcelona
65' Wissel FC Barcelona Wissel Aleix Vidal voor Sergi Roberto FC Barcelona
68' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez FC Barcelona
74' Wissel SD Eibar Wissel Fran Rico voor Adrián SD Eibar
76' Wissel FC Barcelona Wissel Paco Alcácer voor L. Suárez FC Barcelona
78' Wissel SD Eibar Wissel Rubén Peña voor T. Inui SD Eibar
82' Wissel SD Eibar Wissel Christian Rivera voor Luna SD Eibar
91' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Neymar met assist van Aleix Vidal FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Barcelona
Opstellingen Eibar - Barcelona
De opstellingen van Eibar en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Barcelona

Eibar en Barcelona treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Barcelona in de Primera División vond plaats op 6 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 4 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Eibar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.