Nabeschouwing Eibar - Celta de Vigo (1-0) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 19 november 2016 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Eibar het zaterdag 19 november 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Celta de Vigo (1-0)

Het Primera División duel tussen Eibar en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-0 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 9e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van Fran Rico. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut kreeg Hugo Mallo van Celta de Vigo voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Celta de Vigo de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 90e minuut moest Celta de Vigo verder met een man minder nadat Sergio Álvarez een rode kaart had gekregen. Het lukte Eibar in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

LIVE Eibar - Celta de Vigo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Fran Rico SD Eibar
30' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor T. Bongonda Celta de Vigo
53' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Hernández voor D. Wass Celta de Vigo
64' Wissel SD Eibar Wissel Rubén Peña voor T. Inui SD Eibar
67' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor Josep Señé Celta de Vigo
71' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor Pedro León SD Eibar
74' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Guidetti voor Planas Celta de Vigo
75' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Rubén Peña SD Eibar
79' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Ramis SD Eibar
83' Wissel SD Eibar Wissel Alejandro Gálvez voor Ramis SD Eibar
86' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Rubén Blanco Celta de Vigo
86' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor F. Roncaglia Celta de Vigo
94' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Hugo Mallo Celta de Vigo
94' Tweede gele kaart Celta de Vigo Tweede gele kaart voor Hugo Mallo Celta de Vigo
92' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor P. Hernández Celta de Vigo
90' Rode kaart Celta de Vigo Rode kaart voor Sergio Álvarez Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Celta de Vigo
Opstellingen Eibar - Celta de Vigo
De opstellingen van Eibar en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Celta de Vigo

Eibar en Celta de Vigo treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 20 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 2 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Eibar. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.