Nabeschouwing Eibar - Granada (4-0) || Primera División 2016/2017

Maandag 13 februari 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Eibar het maandag 13 februari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Granada (4-0)

Het Primera División duel tussen Eibar en Granada is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 4-0 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van Adrián. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het SD Eibar dat via Sergi Enrich dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz. Ramis dacht na 52 minuten te scoren voor SD Eibar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde SD Eibar via Pedro León, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

LIVE Eibar - Granada 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Penalty SD Eibar Penalty Adrián SD Eibar
13' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Adrián SD Eibar
39' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Sergi Enrich met assist van Pedro León SD Eibar
46' Wissel Granada Wissel M. Wakaso voor D. Foulquier Granada
51' Gele kaart Granada Gele kaart voor Lombán Granada
52' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Ramis met assist van Pedro León SD Eibar
57' Wissel Granada Wissel Sergi Samper voor Andreas Pereira Granada
62' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Pedro León SD Eibar
68' Gele kaart Granada Gele kaart voor U. Agbo Granada
68' Wissel SD Eibar Wissel M. Dos Santos voor Ramis SD Eibar
72' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Dani García SD Eibar
73' Wissel Granada Wissel E. Ponce voor A. Ramos Granada
78' Wissel SD Eibar Wissel Christian Rivera voor G. Escalante SD Eibar
81' Wissel SD Eibar Wissel Rubén Peña voor Sergi Enrich SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Granada
Opstellingen Eibar - Granada
De opstellingen van Eibar en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Granada zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Granada

Eibar en Granada treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Granada in de Primera División vond plaats op 11 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Eibar favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Granada slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.