Nabeschouwing Eibar - Las Palmas (3-1) || Primera División 2016/2017

Donderdag 6 april 2017 - 19:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Eibar het donderdag 6 april 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Las Palmas (3-1)

Het Primera División duel tussen Eibar en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva geëindigd in een 3-1 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van Bebé. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het SD Eibar dat via Aythami Artiles dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva. M. Lemos dacht na 62 minuten te scoren voor Las Palmas, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde SD Eibar via Adrián, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

LIVE Eibar - Las Palmas 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor M. Livaja Las Palmas
14' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Bebé met assist van Luna SD Eibar
24' Eigen doelpunt SD Eibar Eigen doelpunt Aythami Artiles SD Eibar
54' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Hélder Lopes Las Palmas
61' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Lejeune SD Eibar
61' Wissel SD Eibar Wissel Christian Rivera voor G. Escalante SD Eibar
62' Doelpunt Las Palmas Doelpunt M. Lemos Las Palmas
64' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor David Simón Las Palmas
65' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Roque Mesa Las Palmas
66' Penalty SD Eibar Penalty Adrián SD Eibar
72' Wissel Las Palmas Wissel K. Boateng voor Jonathan Viera Las Palmas
74' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Dani García SD Eibar
78' Wissel Las Palmas Wissel Jesé voor M. Livaja Las Palmas
82' Wissel SD Eibar Wissel Sergi Enrich voor Kike SD Eibar
86' Wissel Las Palmas Wissel Hernán voor Roque Mesa Las Palmas
88' Wissel SD Eibar Wissel Rubén Peña voor Pedro León SD Eibar
94' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Jesé Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Las Palmas
Opstellingen Eibar - Las Palmas
De opstellingen van Eibar en Las Palmas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Las Palmas zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Las Palmas

Eibar en Las Palmas treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Las Palmas in de Primera División vond plaats op 5 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Las Palmas. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Las Palmas favoriet. 2 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Eibar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.