Nabeschouwing Eibar - Real Betis (3-1) || Primera División 2016/2017

Vrijdag 25 november 2016 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Eibar het vrijdag 25 november 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Real Betis (3-1)

Het Primera División duel tussen Eibar en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz geëindigd in een 3-1 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Piccini in de 17e minuut, waardoor Real Betis met een man minder kwam te staan. In de 19e minuut was het SD Eibar dat via Pedro León dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz. Sergi Enrich dacht na 23 minuten te scoren voor SD Eibar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Real Betis via Rubén Castro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist SD Eibar via Kike de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz.

Kort daarna blies scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Eibar - Real Betis 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Rode kaart Real Betis Rode kaart voor C. Piccini Real Betis
19' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Pedro León SD Eibar
23' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Sergi Enrich met assist van T. Inui SD Eibar
28' Wissel Real Betis Wissel Cejudo voor Joaquín Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel A. Sanabria voor A. Mandi Real Betis
70' Wissel Real Betis Wissel F. Gutiérrez voor Petros Real Betis
72' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Bruno González Real Betis
74' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor Sergi Enrich SD Eibar
83' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor Adrián SD Eibar
84' Doelpunt Real Betis Doelpunt Rubén Castro Real Betis
92' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Kike SD Eibar
91' Wissel SD Eibar Wissel Bebé voor T. Inui SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Real Betis
Opstellingen Eibar - Real Betis
De opstellingen van Eibar en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Betis zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Real Betis

Eibar en Real Betis treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Real Betis in de Primera División vond plaats op 8 mei 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Eibar favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.