Nabeschouwing Eibar - Villarreal (2-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 30 oktober 2016 - 12:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Eibar het zondag 30 oktober 2016 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Villarreal (2-1)

Het Primera División duel tussen Eibar en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter David Fernandez Borbalan geëindigd in een 2-1 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 41e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van Bruno. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het SD Eibar dat via Ramis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter David Fernandez Borbalan. Pedro León dacht na 87 minuten te scoren voor SD Eibar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter David Fernandez Borbalan voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Eibar - Villarreal 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor N. Sansone Villarreal
13' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Víctor Ruíz Villarreal
20' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Sergi Enrich SD Eibar
27' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Pedro León SD Eibar
41' Penalty Villarreal Penalty Bruno Villarreal
68' Wissel Villarreal Wissel J. dos Santos voor R. Soriano Villarreal
73' Wissel SD Eibar Wissel Arbilla voor Ander Capa SD Eibar
76' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Samu Castillejo Villarreal
79' Wissel Villarreal Wissel R. Borré voor N. Sansone Villarreal
80' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Ramis met assist van F. Lejeune SD Eibar
81' Wissel SD Eibar Wissel Adrián voor Kike SD Eibar
87' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Pedro León met assist van Sergi Enrich SD Eibar
90' Wissel SD Eibar Wissel Rubén Peña voor T. Inui SD Eibar
91' Wissel Villarreal Wissel D. Cheryshev voor Trigueros Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Villarreal
Opstellingen Eibar - Villarreal

Voorbeschouwing Eibar - Villarreal

Eibar en Villarreal treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Fernandez Borbalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Villarreal in de Primera División vond plaats op 3 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 2 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Eibar. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.