Nabeschouwing Espanyol - Barcelona (0-3) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 29 april 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Espanyol het zaterdag 29 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Barcelona (0-3)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano geëindigd in een 0-3 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 50e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Suárez. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het FC Barcelona dat via I. Rakitić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alberto Undiano. L. Suárez dacht na 87 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Alberto Undiano voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

LIVE Espanyol - Barcelona 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Gerard Moreno Espanyol
50' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez FC Barcelona
58' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Aarón Martín Espanyol
61' Wissel Espanyol Wissel Léo Baptistão voor F. Caicedo Espanyol
66' Wissel Espanyol Wissel H. Pérez voor P. Piatti Espanyol
68' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Javi Fuego Espanyol
76' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt I. Rakitić met assist van L. Messi FC Barcelona
78' Wissel FC Barcelona Wissel J. Mascherano voor André Gomes FC Barcelona
79' Wissel Espanyol Wissel Marc Roca voor Javi Fuego Espanyol
87' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Barcelona
Opstellingen Espanyol - Barcelona
De opstellingen van Espanyol en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Barcelona

Espanyol en Barcelona treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Barcelona in de Primera División vond plaats op 18 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 15 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Espanyol. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.