Nabeschouwing Espanyol - Eibar (3-3) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 22 oktober 2016 - 13:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Espanyol het zaterdag 22 oktober 2016 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Eibar (3-3)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Espanyol en Eibar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 23e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van Sergi Enrich. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het SD Eibar dat via D. Reyes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Kike dacht na 44 minuten te scoren voor SD Eibar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Espanyol via H. Pérez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Espanyol via P. Piatti de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 84 minuten kon F. Caicedo van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Espanyol het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 92e minuut leek Léo Baptistão te scoren voor Espanyol, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

LIVE Espanyol - Eibar 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Pedro León SD Eibar
17' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Lejeune SD Eibar
23' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Sergi Enrich met assist van Kike SD Eibar
27' Eigen doelpunt SD Eibar Eigen doelpunt D. Reyes SD Eibar
37' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor T. Inui SD Eibar
44' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Kike met assist van Sergi Enrich SD Eibar
46' Wissel Espanyol Wissel H. Pérez voor Marc Roca Espanyol
46' Wissel Espanyol Wissel Aarón Martín voor Javi López Espanyol
64' Doelpunt Espanyol Doelpunt H. Pérez met assist van P. Piatti Espanyol
66' Wissel SD Eibar Wissel Rubén Peña voor Sergi Enrich SD Eibar
73' Doelpunt Espanyol Doelpunt P. Piatti Espanyol
73' Wissel Espanyol Wissel F. Caicedo voor P. Piatti Espanyol
75' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Léo Baptistão Espanyol
77' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Fran Rico SD Eibar
78' Wissel SD Eibar Wissel Adrián voor T. Inui SD Eibar
79' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor F. Caicedo Espanyol
80' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Luna SD Eibar
84' Tweede gele kaart Espanyol Tweede gele kaart voor F. Caicedo Espanyol
89' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Kike SD Eibar
89' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor Kike SD Eibar
92' Doelpunt Espanyol Doelpunt Léo Baptistão met assist van David López Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Eibar
Opstellingen Espanyol - Eibar
De opstellingen van Espanyol en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Eibar

Espanyol en Eibar treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Eibar in de Primera División vond plaats op 15 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Espanyol als Eibar wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.