Nabeschouwing Espanyol - Leganés (3-0) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 26 november 2016 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Espanyol het zaterdag 26 november 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Leganés (3-0)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Juan Martinez Munuera geëindigd in een 3-0 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 46e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van Gerard Moreno. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Espanyol dat via P. Piatti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Juan Martinez Munuera. P. Piatti dacht na 88 minuten te scoren voor Espanyol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Juan Martinez Munuera voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

LIVE Espanyol - Leganés 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Víctor Díaz Leganés
30' Wissel Leganés Wissel A. Brignoli voor Serantes Leganés
46' Doelpunt Espanyol Doelpunt Gerard Moreno met assist van P. Piatti Espanyol
46' Wissel Espanyol Wissel F. Caicedo voor José Antonio Reyes Espanyol
47' Gele kaart Leganés Gele kaart voor M. Mantovani Leganés
51' Doelpunt Espanyol Doelpunt P. Piatti met assist van Léo Baptistão Espanyol
68' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor José Jurado Espanyol
70' Wissel Espanyol Wissel P. Diop voor Léo Baptistão Espanyol
76' Wissel Leganés Wissel Guerrero voor Luciano Leganés
77' Wissel Leganés Wissel D. Machís voor M. Mantovani Leganés
85' Wissel Espanyol Wissel Marc Roca voor Gerard Moreno Espanyol
88' Doelpunt Espanyol Doelpunt P. Piatti met assist van José Jurado Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Leganés
Opstellingen Espanyol - Leganés
De opstellingen van Espanyol en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Leganés

Espanyol en Leganés treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martinez Munuera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Espanyol en Leganés elkaar treffen in de Primera División.