Nabeschouwing Granada - Atlético Madrid (0-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 11 maart 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Granada het zaterdag 11 maart 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Atlético Madrid (0-1)

Het Primera División duel tussen Granada en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Hernandez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 84e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Griezmann. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut kreeg M. Wakaso van Granada voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Granada de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies scheidsrechter Alejandro Hernandez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

LIVE Granada - Atlético Madrid 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Saunier Granada
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor T. Partey Atlético Madrid
48' Gele kaart Granada Gele kaart voor S. Ingason Granada
57' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Y. Carrasco Atlético Madrid
57' Wissel Granada Wissel A. Kravets voor A. Ramos Granada
60' Wissel Atlético Madrid Wissel J. Giménez voor N. Gaitán Atlético Madrid
68' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Foulquier Granada
72' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Wakaso Granada
77' Wissel Granada Wissel Isaac Cuenca voor Litri Granada
81' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Juanfran Atlético Madrid
84' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van Koke Atlético Madrid
86' Wissel Granada Wissel A. Malle voor M. Saunier Granada
86' Wissel Atlético Madrid Wissel Š. Vrsaljko voor Y. Carrasco Atlético Madrid
94' Tweede gele kaart Granada Tweede gele kaart voor M. Wakaso Granada
91' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Godín Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Atlético Madrid
Opstellingen Granada - Atlético Madrid
De opstellingen van Granada en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Atlético Madrid

Granada en Atlético Madrid treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Hernandez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 15 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 9 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Granada. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.