Nabeschouwing Granada - Celta de Vigo (0-3) || Primera División 2016/2017

Zondag 16 april 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Granada het zondag 16 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Celta de Vigo (0-3)

Het Primera División duel tussen Granada en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geëindigd in een 0-3 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van Jozabed. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Celta de Vigo dat via M. Díaz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez. C. Beauvue dacht na 76 minuten te scoren voor Celta de Vigo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

LIVE Granada - Celta de Vigo 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Jozabed met assist van C. Beauvue Celta de Vigo
37' Gele kaart Granada Gele kaart voor S. Ingason Granada
38' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Wakaso Granada
41' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Kravets Granada
46' Wissel Granada Wissel M. Carcela voor A. Kravets Granada
58' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor M. Díaz Celta de Vigo
59' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Álvaro Lemos Celta de Vigo
69' Wissel Celta de Vigo Wissel N. Radoja voor A. Hjulsager Celta de Vigo
73' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt M. Díaz Celta de Vigo
74' Wissel Granada Wissel J. Boga voor R. Krhin Granada
74' Wissel Granada Wissel Litri voor Andreas Pereira Granada
76' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt C. Beauvue Celta de Vigo
80' Wissel Celta de Vigo Wissel Josep Señé voor Jozabed Celta de Vigo
81' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Silva Granada
83' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor C. Beauvue Celta de Vigo
88' Gele kaart Granada Gele kaart voor E. Ponce Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Celta de Vigo
Opstellingen Granada - Celta de Vigo
De opstellingen van Granada en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Celta de Vigo

Granada en Celta de Vigo treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 27 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 5 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Granada. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.