Nabeschouwing Granada - Deportivo La Coruña (1-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 5 november 2016 - 13:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Granada het zaterdag 5 november 2016 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Deportivo La Coruña (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Granada en Deportivo La Coruña geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 64e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Andone. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Granada dat via Lombán dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alberto Undiano.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alberto Undiano niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Granada - Deportivo La Coruña 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Saunier Granada
38' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor C. Borges Deportivo La Coruña
59' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Luisinho Deportivo La Coruña
61' Wissel Deportivo La Coruña Wissel R. Babel voor M. Moreno Deportivo La Coruña
64' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt F. Andone Deportivo La Coruña
65' Wissel Granada Wissel J. Boga voor M. Saunier Granada
69' Wissel Granada Wissel A. Kravets voor Jon Toral Granada
75' Wissel Granada Wissel Sergi Samper voor U. Agbo Granada
75' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Guilherme voor E. Çolak Deportivo La Coruña
81' Doelpunt Granada Doelpunt Lombán met assist van David Barral Granada
87' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Fajr voor C. Borges Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Deportivo La Coruña
Opstellingen Granada - Deportivo La Coruña
De opstellingen van Granada en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Deportivo La Coruña zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Deportivo La Coruña

Granada en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 28 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Granada favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Deportivo La Coruña slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.