Nabeschouwing Granada - Eibar (1-2) || Primera División 2016/2017

Zondag 11 september 2016 - 18:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Granada het zondag 11 september 2016 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Eibar (1-2)

Het Primera División duel tussen Granada en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Asier Riesgo in de 32e minuut, waardoor SD Eibar met een man minder kwam te staan. In de 43e minuut was het SD Eibar dat via Pedro León dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez. A. Kravets dacht na 76 minuten te scoren voor Granada, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 94e minuut scoorde SD Eibar via Sergi Enrich, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

LIVE Granada - Eibar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Rode kaart SD Eibar Rode kaart voor Asier Riesgo SD Eibar
34' Wissel SD Eibar Wissel Yoel voor Jota Peleteiro SD Eibar
43' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Pedro León met assist van Dani García SD Eibar
46' Wissel Granada Wissel Bueno voor F. Tabanou Granada
46' Wissel Granada Wissel A. Kravets voor U. Agbo Granada
46' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor Kike SD Eibar
56' Wissel SD Eibar Wissel Sergi Enrich voor Pedro León SD Eibar
65' Wissel Granada Wissel M. Carcela voor O. Atzili Granada
76' Doelpunt Granada Doelpunt A. Kravets Granada
82' Gele kaart Granada Gele kaart voor Andreas Pereira Granada
94' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Sergi Enrich met assist van Luna SD Eibar
90' Gele kaart Granada Gele kaart voor Rúben Vezo Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Eibar
Opstellingen Granada - Eibar
De opstellingen van Granada en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Eibar

Granada en Eibar treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Eibar in de Primera División vond plaats op 18 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Eibar favoriet. 2 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Granada. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.