Nabeschouwing Granada - Las Palmas (1-0) || Primera División 2016/2017

Maandag 6 februari 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Granada het maandag 6 februari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Las Palmas (1-0)

Het Primera División duel tussen Granada en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 1-0 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 17e minuut dacht Granada op voorsprong te komen via een doelpunt van Andreas Pereira. Helaas voor Granada werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos del Cerro Grande niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Granada - Las Palmas 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Granada Doelpunt Andreas Pereira met assist van M. Carcela Granada
18' Wissel Las Palmas Wissel David Simón voor Míchel Las Palmas
31' Gele kaart Granada Gele kaart voor Andreas Pereira Granada
52' Gele kaart Granada Gele kaart voor U. Agbo Granada
60' Wissel Granada Wissel J. Boga voor M. Carcela Granada
66' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor K. Boateng Las Palmas
67' Wissel Las Palmas Wissel Jesé voor Vicente Gómez Las Palmas
71' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Bigas Las Palmas
73' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Ramos Granada
76' Wissel Granada Wissel Litri voor A. Malle Granada
77' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Saunier Granada
81' Wissel Las Palmas Wissel A. Halilović voor M. Livaja Las Palmas
88' Wissel Granada Wissel A. Kravets voor A. Ramos Granada
89' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Silva Granada
94' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor M. Lemos Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Las Palmas
Opstellingen Granada - Las Palmas
De opstellingen van Granada en Las Palmas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Las Palmas zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Las Palmas

Granada en Las Palmas treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Las Palmas in de Primera División vond plaats op 28 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Las Palmas. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Las Palmas favoriet. 2 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Granada. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.