Nabeschouwing Granada - Leganés (0-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 1 oktober 2016 - 13:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Granada het zaterdag 1 oktober 2016 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Leganés (0-1)

Het Primera División duel tussen Granada en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 76e minuut dacht Leganés op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Szymanowski. Helaas voor Leganés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Santiago Jaime Latre niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Granada - Leganés 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Gele kaart Granada Gele kaart voor E. Ponce Granada
55' Wissel Granada Wissel R. Krhin voor Sergi Samper Granada
61' Wissel Leganés Wissel Guerrero voor Luciano Leganés
67' Wissel Leganés Wissel Rober Ibáñez voor Omar Ramos Leganés
69' Wissel Granada Wissel David Barral voor Bueno Granada
76' Doelpunt Leganés Doelpunt A. Szymanowski met assist van Rober Ibáñez Leganés
79' Wissel Granada Wissel A. Kravets voor M. Carcela Granada
82' Wissel Leganés Wissel Pablo Ínsua voor Gabriel Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Leganés
Opstellingen Granada - Leganés
De opstellingen van Granada en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leganés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Leganés

Granada en Leganés treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Granada en Leganés elkaar treffen in de Primera División.