Nabeschouwing Granada - Málaga (0-2) || Primera División 2016/2017

Dinsdag 25 april 2017 - 20:30 uur



In de Primera División 2016/2017 neemt Granada het dinsdag 25 april 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Málaga (0-2)

Het Primera División duel tussen Granada en Málaga is onder leiding van scheidsrechter Carlos Clos Gomez geëindigd in een 0-2 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 47e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van Sandro Ramírez. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 92e minuut was het Málaga dat via Sandro Ramírez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Carlos Clos Gomez.

Kort daarna blies scheidsrechter Carlos Clos Gomez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Granada - Málaga
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
5
0
Schoten totaal
3
17
Schoten op doel
1
6
Passes
408
476
Overtredingen
22
13
Buitenspel
0
3
Corners
2
4
LIVE Granada - Málaga 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Granada Gele kaart voor S. Ingason Granada
27' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Carcela Granada
46' Wissel Granada Wissel G. Silva voor Litri Granada
47' Doelpunt Málaga Doelpunt Sandro Ramírez met assist van Keko Málaga
49' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Ramos Granada
51' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Wakaso Granada
54' Wissel Granada Wissel A. Malle voor M. Wakaso Granada
68' Wissel Málaga Wissel Duda voor Keko Málaga
72' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Malle Granada
74' Wissel Málaga Wissel M. Demichelis voor Juan Carlos Málaga
76' Wissel Granada Wissel E. Ponce voor Isaac Cuenca Granada
87' Wissel Málaga Wissel Javi Ontiveros voor Recio Málaga
92' Doelpunt Málaga Doelpunt Sandro Ramírez met assist van Javi Ontiveros Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Málaga
Opstellingen Granada - Málaga
De opstellingen van Granada en Málaga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Málaga zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Málaga

Granada en Málaga treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Clos Gomez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Málaga in de Primera División vond plaats op 9 december 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Granada als Málaga wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Granada 4
Winst Málaga 4
Gelijkspel 3
Totaal 11
Tags
Granada - Málaga Opstelling Granada Opstelling Málaga Live Granada - Málaga Live Granada - Málaga kijken Granada - Málaga kijken Live Granada - Málaga stream Granada - Málaga Fox Sports Nabeschouwing Granada - Málaga Uitslag Granada - Málaga Statistieken Granada - Málaga Primera División 2016/2017 Granada - Málaga wedden Granada - Málaga gokken Granada - Málaga Unibet