Nabeschouwing Granada - Osasuna (1-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 15 januari 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Granada het zondag 15 januari 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Osasuna (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Granada en Osasuna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 12e minuut dacht Osasuna op voorsprong te komen via een doelpunt van Oriol Riera. Helaas voor Osasuna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Granada dat via A. Kravets dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez. In de 73e minuut moest Granada verder met een man minder nadat U. Agbo een rode kaart had gekregen. Het lukte Osasuna in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 95e minuut moest Granada verder met een man minder, nadat E. Ponce een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Granada - Osasuna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Granada Gele kaart voor Andreas Pereira Granada
12' Doelpunt Osasuna Doelpunt Oriol Riera met assist van Álex Berenguer Osasuna
13' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Fausto Tienza Osasuna
57' Wissel Granada Wissel Bueno voor O. Atzili Granada
65' Wissel Granada Wissel E. Ponce voor Rúben Vezo Granada
66' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oriol Riera Osasuna
67' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor David García Osasuna
69' Doelpunt Granada Doelpunt A. Kravets Granada
69' Wissel Osasuna Wissel E. Rivière voor Oriol Riera Osasuna
72' Gele kaart Granada Gele kaart voor E. Ponce Granada
73' Rode kaart Granada Rode kaart voor U. Agbo Granada
75' Wissel Granada Wissel G. Silva voor A. Kravets Granada
76' Wissel Osasuna Wissel Jaime Romero voor Roberto Torres Osasuna
76' Wissel Osasuna Wissel Fran Mérida voor Fausto Tienza Osasuna
79' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Álex Berenguer Osasuna
83' Gele kaart Granada Gele kaart voor F. Tabanou Granada
95' Tweede gele kaart Granada Tweede gele kaart voor E. Ponce Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Osasuna
Opstellingen Granada - Osasuna
De opstellingen van Granada en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Osasuna

Granada en Osasuna treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Osasuna in de Primera División vond plaats op 18 januari 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Granada favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.