Nabeschouwing Las Palmas - Deportivo Alavés (1-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 23 april 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Las Palmas het zondag 23 april 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Deportivo Alavés (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Las Palmas en Deportivo Alavés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 44e minuut dacht Las Palmas op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Boateng. Helaas voor Las Palmas werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Deportivo Alavés dat via Ibai Gómez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero. In de 86e minuut moest Las Palmas verder met een man minder nadat M. Livaja een rode kaart had gekregen. Het lukte Deportivo Alavés in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Las Palmas - Deportivo Alavés 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Deportivo Alavés Wissel R. Ely voor Laguardia Deportivo Alavés
22' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Roque Mesa Las Palmas
44' Doelpunt Las Palmas Doelpunt K. Boateng met assist van Tana Las Palmas
56' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Deyverson Deportivo Alavés
58' Wissel Deportivo Alavés Wissel Óscar Romero voor Toquero Deportivo Alavés
61' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Ibai Gómez met assist van Manu García Deportivo Alavés
72' Wissel Las Palmas Wissel Hernán voor Tana Las Palmas
73' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Míchel Las Palmas
77' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor David García Las Palmas
77' Wissel Las Palmas Wissel Benito Ramírez voor A. Halilović Las Palmas
83' Wissel Las Palmas Wissel M. Livaja voor K. Boateng Las Palmas
85' Wissel Deportivo Alavés Wissel Rubén Sobrino voor Víctor Camarasa Deportivo Alavés
86' Rode kaart Las Palmas Rode kaart voor M. Livaja Las Palmas
93' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Montoro Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Deportivo Alavés
Opstellingen Las Palmas - Deportivo Alavés
De opstellingen van Las Palmas en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Las Palmas gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Las Palmas - Deportivo Alavés

Las Palmas en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 4 december 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.