Nabeschouwing Las Palmas - Deportivo La Coruña (1-1) || Primera División 2016/2017

Vrijdag 20 januari 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Las Palmas het vrijdag 20 januari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Deportivo La Coruña (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Las Palmas en Deportivo La Coruña geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 13e minuut dacht Las Palmas op voorsprong te komen via een doelpunt van M. García. Helaas voor Las Palmas werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Deportivo La Coruña dat via F. Andone dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter David Fernandez Borbalan. In de 77e minuut kreeg Aythami Artiles van Las Palmas voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Las Palmas de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter David Fernandez Borbalan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Las Palmas - Deportivo La Coruña 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Las Palmas Doelpunt M. García Las Palmas
69' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt F. Andone met assist van E. Çolak Deportivo La Coruña
72' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Aythami Artiles Las Palmas
77' Tweede gele kaart Las Palmas Tweede gele kaart voor Aythami Artiles Las Palmas
80' Wissel Las Palmas Wissel Tana voor Momo Las Palmas
80' Wissel Deportivo La Coruña Wissel M. Moreno voor Luisinho Deportivo La Coruña
85' Wissel Las Palmas Wissel N. El Zhar voor M. Livaja Las Palmas
89' Wissel Las Palmas Wissel Benito Ramírez voor M. García Las Palmas
91' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Joselu Deportivo La Coruña
92' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Óscar Pinchi voor Joselu Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Deportivo La Coruña
Opstellingen Las Palmas - Deportivo La Coruña
De opstellingen van Las Palmas en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Las Palmas gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Deportivo La Coruña zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Las Palmas - Deportivo La Coruña

Las Palmas en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Fernandez Borbalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 11 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Las Palmas. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Las Palmas als Deportivo La Coruña wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.