Nabeschouwing Las Palmas - Leganés (1-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 10 december 2016 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Las Palmas het zaterdag 10 december 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Leganés (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Las Palmas en Leganés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 21e minuut dacht Las Palmas op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Livaja. Helaas voor Las Palmas werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Leganés dat via Guerrero dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Las Palmas - Leganés 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Bustinza Leganés
21' Doelpunt Las Palmas Doelpunt M. Livaja met assist van Míchel Las Palmas
22' Gele kaart Leganés Gele kaart voor M. Mantovani Leganés
36' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Víctor Díaz Leganés
46' Wissel Leganés Wissel Guerrero voor Bustinza Leganés
68' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Míchel Las Palmas
69' Wissel Leganés Wissel Unai López voor Gabriel Leganés
71' Wissel Las Palmas Wissel Montoro voor Momo Las Palmas
75' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor David García Las Palmas
76' Penalty Leganés Penalty Guerrero Leganés
81' Wissel Leganés Wissel C. Medjani voor D. Machís Leganés
82' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor M. Livaja Las Palmas
85' Wissel Las Palmas Wissel Hernán voor M. Livaja Las Palmas
85' Wissel Las Palmas Wissel Asdrúbal voor Roque Mesa Las Palmas