Nabeschouwing Las Palmas - Sevilla (0-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 12 februari 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Las Palmas het zondag 12 februari 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Sevilla (0-1)

Het Primera División duel tussen Las Palmas en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 80e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Correa. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Las Palmas - Sevilla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Kranevitter Sevilla
28' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Pablo Sarabia Sevilla
68' Wissel Sevilla Wissel Iborra voor S. NZonzi Sevilla
77' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Iborra Sevilla
77' Wissel Sevilla Wissel J. Correa voor W. Ben Yedder Sevilla
77' Wissel Sevilla Wissel S. Jovetić voor F. Vázquez Sevilla
80' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Correa met assist van Iborra Sevilla
80' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Correa Sevilla
81' Wissel Las Palmas Wissel M. Livaja voor Montoro Las Palmas
81' Wissel Las Palmas Wissel Tana voor A. Halilović Las Palmas
84' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor M. Lemos Las Palmas
87' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Roque Mesa Las Palmas
90' Wissel Las Palmas Wissel M. García voor Dani Castellano Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Sevilla
Opstellingen Las Palmas - Sevilla
De opstellingen van Las Palmas en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Las Palmas gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Las Palmas - Sevilla

Las Palmas en Sevilla treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Sevilla in de Primera División vond plaats op 10 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 2 keer wist de ploeg van Las Palmas te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Las Palmas. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.