Nabeschouwing Las Palmas - Sporting Gijón (1-0) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 7 januari 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Las Palmas het zaterdag 7 januari 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Sporting Gijón (1-0)

Het Primera División duel tussen Las Palmas en Sporting Gijón is onder leiding van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-0 overwinning voor Las Palmas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 55e minuut dacht Las Palmas op voorsprong te komen via een doelpunt van N. El Zhar. Helaas voor Las Palmas werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Las Palmas - Sporting Gijón 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Doelpunt Las Palmas Doelpunt N. El Zhar Las Palmas
60' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Xavi Torres Sporting Gijón
60' Wissel Sporting Gijón Wissel Viguera voor D. Čop Sporting Gijón
65' Wissel Sporting Gijón Wissel Akram Afif voor J. Babin Sporting Gijón
69' Wissel Las Palmas Wissel Momo voor M. García Las Palmas
74' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Momo Las Palmas
75' Wissel Sporting Gijón Wissel Rubén Sánchez voor Carlos Carmona Sporting Gijón
78' Wissel Las Palmas Wissel Tana voor N. El Zhar Las Palmas
84' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Tana Las Palmas
85' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Jorge Meré Sporting Gijón
88' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Lillo Castellano Sporting Gijón
89' Wissel Las Palmas Wissel M. Livaja voor K. Boateng Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Sporting Gijón
Opstellingen Las Palmas - Sporting Gijón
De opstellingen van Las Palmas en Sporting Gijón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Las Palmas gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sporting Gijón zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Las Palmas - Sporting Gijón

Las Palmas en Sporting Gijón treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Sporting Gijón in de Primera División vond plaats op 16 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Sporting Gijón favoriet. 1 keer wist de ploeg van Las Palmas te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Las Palmas. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.