Nabeschouwing Leganés - Barcelona (1-5) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 17 september 2016 - 13:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Leganés het zaterdag 17 september 2016 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Barcelona (1-5)

Het Primera División duel tussen Leganés en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 1-5 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Messi. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het FC Barcelona dat via L. Suárez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea. Neymar dacht na 44 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 55e minuut scoorde FC Barcelona via L. Messi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 64 minuten spelen wist FC Barcelona via Rafinha de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea. In de 80e minuut scoorde Gabriel namens Leganés. Scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindstand.

LIVE Leganés - Barcelona 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van L. Suárez FC Barcelona
24' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor I. Rakitić FC Barcelona
27' Gele kaart Leganés Gele kaart voor C. Medjani Leganés
31' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez met assist van L. Messi FC Barcelona
39' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Víctor Díaz Leganés
44' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Neymar met assist van L. Suárez FC Barcelona
46' Wissel Leganés Wissel Rubén Pérez voor C. Medjani Leganés
54' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Bustinza Leganés
55' Penalty FC Barcelona Penalty L. Messi FC Barcelona
56' Wissel FC Barcelona Wissel Paco Alcácer voor L. Suárez FC Barcelona
57' Wissel FC Barcelona Wissel A. Turan voor I. Rakitić FC Barcelona
61' Wissel Leganés Wissel A. Szymanowski voor Unai López Leganés
61' Wissel Leganés Wissel Omar Ramos voor D. Machís Leganés
64' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Rafinha FC Barcelona
65' Wissel FC Barcelona Wissel Denis Suárez voor Iniesta FC Barcelona
80' Doelpunt Leganés Doelpunt Gabriel Leganés
80' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Neymar FC Barcelona
87' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Omar Ramos Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Barcelona
Opstellingen Leganés - Barcelona
De opstellingen van Leganés en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Barcelona zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Barcelona

Leganés en Barcelona treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leganés en Barcelona elkaar treffen in de Primera División.