Nabeschouwing Leganés - Celta de Vigo (0-2) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 28 januari 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Leganés het zaterdag 28 januari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Celta de Vigo (0-2)

Het Primera División duel tussen Leganés en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geëindigd in een 0-2 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 32e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van Álvaro Lemos. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Celta de Vigo dat via J. Guidetti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Leganés - Celta de Vigo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Álvaro Lemos met assist van Josep Señé Celta de Vigo
43' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Guidetti voor G. Rossi Celta de Vigo
46' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Fontàs Celta de Vigo
53' Wissel Leganés Wissel Luciano voor Timor Leganés
66' Penalty Celta de Vigo Penalty J. Guidetti Celta de Vigo
73' Wissel Leganés Wissel Samu voor A. Szymanowski Leganés
73' Wissel Leganés Wissel D. Machís voor Unai López Leganés
79' Wissel Celta de Vigo Wissel Jonny Castro voor Álvaro Lemos Celta de Vigo
87' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Gabriel Leganés
90' Wissel Celta de Vigo Wissel Jozabed voor Josep Señé Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Celta de Vigo
Opstellingen Leganés - Celta de Vigo
De opstellingen van Leganés en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Celta de Vigo

Leganés en Celta de Vigo treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 22 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leganés. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Leganés favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.