Nabeschouwing Leganés - Deportivo La Coruña (4-0) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 25 februari 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Leganés het zaterdag 25 februari 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Deportivo La Coruña (4-0)

Het Primera División duel tussen Leganés en Deportivo La Coruña is onder leiding van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geëindigd in een 4-0 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht Leganés op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Szymanowski. Helaas voor Leganés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Leganés dat via M. Mantovani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero. In de 62e minuut moest Deportivo La Coruña verder met een man minder nadat Albentosa een rode kaart had gekregen. Het lukte Leganés in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 81e minuut scoorde Leganés via Unai López, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist Leganés via Bueno de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero.

Kort daarna blies scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

LIVE Leganés - Deportivo La Coruña 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Leganés Doelpunt A. Szymanowski met assist van N. El Zhar Leganés
30' Doelpunt Leganés Doelpunt M. Mantovani met assist van A. Szymanowski Leganés
46' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Andone voor Pedro Mosquera Deportivo La Coruña
46' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Luisinho voor G. Kakuta Deportivo La Coruña
62' Rode kaart Deportivo La Coruña Rode kaart voor Albentosa Deportivo La Coruña
63' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor G. Lux Deportivo La Coruña
66' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Erik Morán Leganés
69' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Guerrero Leganés
69' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Andone Deportivo La Coruña
69' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Fajr voor Carles Gil Deportivo La Coruña
72' Wissel Leganés Wissel Unai López voor Erik Morán Leganés
75' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Guilherme Deportivo La Coruña
77' Wissel Leganés Wissel Samu voor Guerrero Leganés
78' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Fernando Navarro Deportivo La Coruña
81' Doelpunt Leganés Doelpunt Unai López met assist van Tito Leganés
86' Wissel Leganés Wissel Bueno voor N. El Zhar Leganés
91' Doelpunt Leganés Doelpunt Bueno met assist van Samu Leganés
90' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Joselu Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Deportivo La Coruña
Opstellingen Leganés - Deportivo La Coruña
De opstellingen van Leganés en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Deportivo La Coruña zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Deportivo La Coruña

Leganés en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 22 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leganés. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Leganés favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Deportivo La Coruña slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.