Nabeschouwing Leganés - Las Palmas (3-0) || Primera División 2016/2017

Woensdag 26 april 2017 - 20:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Leganés het woensdag 26 april 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Las Palmas (3-0)

Het Primera División duel tussen Leganés en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido geëindigd in een 3-0 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 55e minuut dacht Leganés op voorsprong te komen via een doelpunt van Luciano. Helaas voor Leganés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Leganés dat via Guerrero dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido. Luciano dacht na 61 minuten te scoren voor Leganés, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Leganés - Las Palmas 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Timor Leganés
55' Doelpunt Leganés Doelpunt Luciano met assist van Guerrero Leganés
58' Doelpunt Leganés Doelpunt Guerrero Leganés
61' Penalty Leganés Penalty Luciano Leganés
64' Wissel Leganés Wissel Bueno voor Gabriel Leganés
69' Wissel Leganés Wissel N. El Zhar voor Guerrero Leganés
69' Wissel Las Palmas Wissel Javi Castellano voor Montoro Las Palmas
77' Wissel Las Palmas Wissel Roque Mesa voor Hernán Las Palmas
77' Wissel Las Palmas Wissel A. Halilović voor Erik Expósito Las Palmas
88' Wissel Leganés Wissel Bustinza voor Diego Rico Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Las Palmas
Opstellingen Leganés - Las Palmas
De opstellingen van Leganés en Las Palmas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Las Palmas zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Las Palmas

Leganés en Las Palmas treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Las Palmas in de Primera División vond plaats op 10 december 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.