Nabeschouwing Leganés - Valencia (1-2) || Primera División 2016/2017

Zondag 25 september 2016 - 12:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Leganés het zondag 25 september 2016 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Valencia (1-2)

Het Primera División duel tussen Leganés en Valencia is onder leiding van scheidsrechter David Fernandez Borbalan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 21e minuut dacht Leganés op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Szymanowski. Helaas voor Leganés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Valencia dat via Nani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter David Fernandez Borbalan. Mario Suárez dacht na 52 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter David Fernandez Borbalan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Leganés - Valencia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Pérez Valencia
17' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Martín Montoya Valencia
21' Doelpunt Leganés Doelpunt A. Szymanowski met assist van Omar Ramos Leganés
34' Doelpunt Valencia Doelpunt Nani Valencia
40' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Guerrero Leganés
52' Doelpunt Valencia Doelpunt Mario Suárez met assist van Nani Valencia
59' Wissel Leganés Wissel Luciano voor Unai López Leganés
65' Wissel Leganés Wissel M. Koné voor Guerrero Leganés
66' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Diego Alves Valencia
66' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Luciano Leganés
69' Wissel Valencia Wissel Munir voor João Cancelo Valencia
81' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Serantes Leganés
81' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Nani Valencia
84' Wissel Leganés Wissel D. Machís voor Adrián Marín Leganés
87' Wissel Valencia Wissel A. Abdennour voor Rodrigo Valencia
91' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Alberto Leganés
94' Wissel Valencia Wissel Z. Bakkali voor Nani Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Valencia
Opstellingen Leganés - Valencia
De opstellingen van Leganés en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Valencia

Leganés en Valencia treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Fernandez Borbalan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leganés en Valencia elkaar treffen in de Primera División.