Nabeschouwing Málaga - Eibar (2-1) || Primera División 2016/2017

Dinsdag 20 september 2016 - 20:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Málaga het dinsdag 20 september 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Eibar (2-1)

Het Primera División duel tussen Málaga en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva geëindigd in een 2-1 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 42e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van Nano. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Málaga dat via Sandro Ramírez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva. Y. En-Nesyri dacht na 76 minuten te scoren voor Málaga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Málaga - Eibar 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Lejeune SD Eibar
32' Wissel Málaga Wissel Miguel Torres voor Juan Carlos Málaga
39' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Fran Rico SD Eibar
42' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Nano SD Eibar
44' Doelpunt Málaga Doelpunt Sandro Ramírez met assist van G. Castro Málaga
56' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Sandro Ramírez Málaga
64' Wissel SD Eibar Wissel Sergi Enrich voor Nano SD Eibar
66' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Ignacio Camacho Málaga
67' Wissel Málaga Wissel Y. En-Nesyri voor Charles Málaga
67' Wissel SD Eibar Wissel Pedro León voor Jota Peleteiro SD Eibar
76' Doelpunt Málaga Doelpunt Y. En-Nesyri met assist van Ignacio Camacho Málaga
81' Wissel SD Eibar Wissel Ander Capa voor Arbilla SD Eibar
84' Wissel Málaga Wissel Pablo Fornals voor Z. Kuzmanović Málaga
89' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
92' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor M. Dos Santos SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Eibar
Opstellingen Málaga - Eibar
De opstellingen van Málaga en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Málaga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Málaga - Eibar

Málaga en Eibar treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Eibar in de Primera División vond plaats op 30 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Málaga. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Málaga favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Eibar slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.