Nabeschouwing Málaga - Espanyol (0-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 4 februari 2017 - 13:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Málaga het zaterdag 4 februari 2017 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Espanyol (0-1)

Het Primera División duel tussen Málaga en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 17e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Piatti. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Málaga - Espanyol 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Espanyol Doelpunt P. Piatti met assist van José Antonio Reyes Espanyol
33' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor H. Pérez Espanyol
41' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Demichelis Málaga
52' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor P. Piatti Espanyol
60' Wissel Málaga Wissel Charles voor Michael Santos Málaga
61' Wissel Espanyol Wissel Marc Roca voor H. Pérez Espanyol
65' Wissel Málaga Wissel Keko voor G. Castro Málaga
70' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Marc Roca Espanyol
72' Wissel Málaga Wissel Duda voor Javi Ontiveros Málaga
74' Wissel Espanyol Wissel F. Caicedo voor José Antonio Reyes Espanyol
89' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Diego López Espanyol
92' Wissel Espanyol Wissel Ó. Duarte voor José Jurado Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Espanyol
Opstellingen Málaga - Espanyol
De opstellingen van Málaga en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Málaga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Málaga - Espanyol

Málaga en Espanyol treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Espanyol in de Primera División vond plaats op 26 augustus 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 9 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Málaga. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.