Nabeschouwing Málaga - Granada (1-1) || Primera División 2016/2017

Vrijdag 9 december 2016 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Málaga het vrijdag 9 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Granada (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Málaga en Granada geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 24e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van Ignacio Camacho. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Granada dat via A. Kravets dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Málaga - Granada 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Málaga Doelpunt Ignacio Camacho met assist van R. Rosales Málaga
27' Gele kaart Granada Gele kaart voor Tito Granada
43' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Miguel Torres Málaga
46' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Pablo Fornals Málaga
47' Gele kaart Granada Gele kaart voor U. Agbo Granada
60' Wissel Granada Wissel Bueno voor U. Agbo Granada
61' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Saunier Granada
64' Wissel Málaga Wissel Duda voor J. Añor Málaga
68' Wissel Granada Wissel E. Ponce voor M. Carcela Granada
73' Wissel Granada Wissel Isaac Cuenca voor Tito Granada
74' Gele kaart Granada Gele kaart voor Isaac Cuenca Granada
81' Doelpunt Granada Doelpunt A. Kravets met assist van Bueno Granada
87' Gele kaart Granada Gele kaart voor Lombán Granada
92' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Villanueva Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Granada
Opstellingen Málaga - Granada
De opstellingen van Málaga en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Málaga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Granada zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Málaga - Granada

Málaga en Granada treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Granada in de Primera División vond plaats op 8 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Málaga als Granada wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.