Nabeschouwing Málaga - Las Palmas (2-1) || Primera División 2016/2017

Maandag 20 februari 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Málaga het maandag 20 februari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Las Palmas (2-1)

Het Primera División duel tussen Málaga en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 19e minuut dacht Las Palmas op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Lemos. Helaas voor Las Palmas werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Málaga dat via Pablo Fornals dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez. Charles dacht na 35 minuten te scoren voor Málaga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 70e minuut moest Málaga verder met een man minder, nadat José Rodríguez een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Málaga - Las Palmas 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Las Palmas Doelpunt M. Lemos Las Palmas
21' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Charles Málaga
23' Gele kaart Málaga Gele kaart voor José Rodríguez Málaga
26' Doelpunt Málaga Doelpunt Pablo Fornals Málaga
35' Doelpunt Málaga Doelpunt Charles met assist van Keko Málaga
56' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Ignacio Camacho Málaga
60' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor K. Boateng Las Palmas
63' Wissel Las Palmas Wissel M. García voor A. Halilović Las Palmas
64' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Jesé Las Palmas
69' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Keko Málaga
70' Tweede gele kaart Málaga Tweede gele kaart voor José Rodríguez Málaga
73' Wissel Málaga Wissel Diego Llorente voor Keko Málaga
76' Wissel Las Palmas Wissel Tana voor Dani Castellano Las Palmas
78' Wissel Málaga Wissel Michael Santos voor Charles Málaga
82' Wissel Málaga Wissel Miguel Torres voor Pablo Fornals Málaga
82' Wissel Las Palmas Wissel Javi Castellano voor Roque Mesa Las Palmas
84' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Aythami Artiles Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Las Palmas
Opstellingen Málaga - Las Palmas
De opstellingen van Málaga en Las Palmas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Málaga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Las Palmas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Málaga - Las Palmas

Málaga en Las Palmas treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Las Palmas in de Primera División vond plaats op 17 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Las Palmas. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Málaga als Las Palmas wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.