Nabeschouwing Málaga - Leganés (4-0) || Primera División 2016/2017

Zondag 23 oktober 2016 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Málaga het zondag 23 oktober 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Leganés (4-0)

Het Primera División duel tussen Málaga en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geëindigd in een 4-0 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 40e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van Jony. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Málaga dat via G. Castro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez. Sandro Ramírez dacht na 57 minuten te scoren voor Málaga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde Málaga via Ignacio Camacho, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

LIVE Málaga - Leganés 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Leganés Gele kaart voor M. Mantovani Leganés
40' Penalty Málaga Penalty Jony Málaga
42' Doelpunt Málaga Doelpunt G. Castro met assist van Sandro Ramírez Málaga
54' Wissel Málaga Wissel Duda voor Z. Kuzmanović Málaga
57' Doelpunt Málaga Doelpunt Sandro Ramírez Málaga
65' Wissel Leganés Wissel Pablo Ínsua voor M. Mantovani Leganés
68' Wissel Leganés Wissel Unai López voor Omar Ramos Leganés
69' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Diego Rico Leganés
71' Wissel Leganés Wissel Rober Ibáñez voor Timor Leganés
76' Wissel Málaga Wissel F. Ricca voor Juan Carlos Málaga
79' Wissel Málaga Wissel Michael Santos voor Jony Málaga
92' Doelpunt Málaga Doelpunt Ignacio Camacho met assist van Duda Málaga
92' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Duda Málaga
92' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Unai López Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Leganés
Opstellingen Málaga - Leganés
De opstellingen van Málaga en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Málaga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leganés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Málaga - Leganés

Málaga en Leganés treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Málaga en Leganés elkaar treffen in de Primera División.