Nabeschouwing Málaga - Osasuna (1-1) || Primera División 2016/2017

Vrijdag 19 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Málaga het vrijdag 19 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Osasuna (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Málaga en Osasuna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 56e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Añor. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het Osasuna dat via Fran Mérida dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Santiago Jaime Latre.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Santiago Jaime Latre niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Málaga - Osasuna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oier Osasuna
40' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Keko Málaga
46' Wissel Málaga Wissel Charles voor Keko Málaga
49' Wissel Osasuna Wissel Aitor Buñuel voor Fuentes Osasuna
56' Doelpunt Málaga Doelpunt J. Añor met assist van Jony Málaga
68' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Fausto Tienza Osasuna
71' Wissel Málaga Wissel Z. Kuzmanović voor Jony Málaga
71' Wissel Osasuna Wissel Fran Mérida voor Fausto Tienza Osasuna
73' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Aitor Buñuel Osasuna
77' Wissel Osasuna Wissel Jaime Romero voor Kenan Osasuna
78' Wissel Málaga Wissel G. Castro voor Sandro Ramírez Málaga
85' Doelpunt Osasuna Doelpunt Fran Mérida met assist van Oriol Riera Osasuna
94' Gele kaart Málaga Gele kaart voor J. Añor Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Osasuna
Opstellingen Málaga - Osasuna
De opstellingen van Málaga en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Málaga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Málaga - Osasuna

Málaga en Osasuna treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Osasuna in de Primera División vond plaats op 10 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Málaga. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Málaga als Osasuna wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.