Nabeschouwing Málaga - Sevilla (4-2) || Primera División 2016/2017

Maandag 1 mei 2017 - 21:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Málaga het maandag 1 mei 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Sevilla (4-2)

Het Primera División duel tussen Málaga en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Juan Martinez Munuera geëindigd in een 4-2 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 30e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Vázquez. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Málaga dat via Pablo Fornals dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Juan Martinez Munuera. Sandro Ramírez dacht na 51 minuten te scoren voor Málaga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Sevilla via F. Vázquez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 77 minuten spelen wist Málaga via Diego Llorente de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Juan Martinez Munuera. In de 89e minuut scoorde Juan Carlos namens Málaga. Scheidsrechter Juan Martinez Munuera besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Juan Martinez Munuera voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

LIVE Málaga - Sevilla 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Sergio Escudero Sevilla
18' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Pablo Sarabia Sevilla
28' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Vázquez Sevilla
30' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Vázquez met assist van W. Ben Yedder Sevilla
38' Doelpunt Málaga Doelpunt Pablo Fornals met assist van Recio Málaga
39' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Ignacio Camacho Málaga
39' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Correa Sevilla
49' Gele kaart Málaga Gele kaart voor F. Ricca Málaga
51' Doelpunt Málaga Doelpunt Sandro Ramírez Málaga
53' Wissel Sevilla Wissel Iborra voor M. Kranevitter Sevilla
57' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Vázquez Sevilla
58' Wissel Málaga Wissel Juan Carlos voor Jony Málaga
72' Wissel Málaga Wissel Miguel Torres voor F. Ricca Málaga
72' Wissel Sevilla Wissel S. Jovetić voor W. Ben Yedder Sevilla
76' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Iborra Sevilla
77' Doelpunt Málaga Doelpunt Diego Llorente met assist van Sandro Ramírez Málaga
84' Wissel Sevilla Wissel L. Vietto voor G. Mercado Sevilla
87' Wissel Málaga Wissel Keko voor Javi Ontiveros Málaga
89' Doelpunt Málaga Doelpunt Juan Carlos Málaga
93' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Juan Carlos Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Sevilla
Opstellingen Málaga - Sevilla
De opstellingen van Málaga en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Málaga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Málaga - Sevilla

Málaga en Sevilla treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martinez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Sevilla in de Primera División vond plaats op 17 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 9 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Málaga. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.