Nabeschouwing Málaga - Villarreal (0-2) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 10 september 2016 - 18:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Málaga het zaterdag 10 september 2016 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Villarreal (0-2)

Het Primera División duel tussen Málaga en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano geëindigd in een 0-2 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 33e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van Jaume Costa. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Villarreal dat via N. Sansone dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alberto Undiano.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alberto Undiano niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Málaga - Villarreal 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Villarreal Doelpunt Jaume Costa met assist van R. Borré Villarreal
38' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Weligton Málaga
44' Doelpunt Villarreal Doelpunt N. Sansone Villarreal
46' Wissel Málaga Wissel Keko voor Pablo Fornals Málaga
46' Wissel Málaga Wissel J. Añor voor Sandro Ramírez Málaga
47' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Jaume Costa Villarreal
65' Wissel Villarreal Wissel J. dos Santos voor R. Borré Villarreal
66' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Recio Málaga
69' Wissel Málaga Wissel G. Castro voor Recio Málaga
75' Wissel Villarreal Wissel D. Cheryshev voor Samu Castillejo Villarreal
85' Wissel Villarreal Wissel A. NDiaye voor R. Soriano Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Villarreal
Opstellingen Málaga - Villarreal

Voorbeschouwing Málaga - Villarreal

Málaga en Villarreal treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Villarreal in de Primera División vond plaats op 13 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 7 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Málaga. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.