Nabeschouwing Osasuna - Espanyol (1-2) || Primera División 2016/2017

Donderdag 22 september 2016 - 20:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Osasuna het donderdag 22 september 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar (Pamplona (Iruñea)) in Iruñea.

Via de Osasuna - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Espanyol (1-2)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido geëindigd in een 1-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 42e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van Léo Baptistão. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Osasuna dat via Sergio León dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido. Gerard Moreno dacht na 72 minuten te scoren voor Espanyol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Osasuna - Espanyol 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Imanol García Osasuna
42' Doelpunt Espanyol Doelpunt Léo Baptistão met assist van Javi López Espanyol
46' Wissel Osasuna Wissel Oriol Riera voor Imanol García Osasuna
51' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor P. Diop Espanyol
54' Wissel Osasuna Wissel Olavide voor Álex Berenguer Osasuna
63' Wissel Espanyol Wissel Marc Roca voor José Antonio Reyes Espanyol
66' Wissel Espanyol Wissel Álvaro Vázquez voor Léo Baptistão Espanyol
68' Doelpunt Osasuna Doelpunt Sergio León met assist van Jaime Romero Osasuna
72' Doelpunt Espanyol Doelpunt Gerard Moreno met assist van Marc Roca Espanyol
87' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Sergio León Osasuna
88' Wissel Espanyol Wissel D. Reyes voor H. Pérez Espanyol
90' Wissel Osasuna Wissel Kenan voor C. Bonnín Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Espanyol
Opstellingen Osasuna - Espanyol
De opstellingen van Osasuna en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Espanyol

Osasuna en Espanyol treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Espanyol in de Primera División vond plaats op 11 mei 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Osasuna favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Espanyol slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.