Nabeschouwing Osasuna - Málaga (1-1) || Primera División 2016/2017

Vrijdag 27 januari 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Osasuna het vrijdag 27 januari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar (Pamplona (Iruñea)) in Iruñea.

Via de Osasuna - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Málaga (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Osasuna en Málaga geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 76e minuut dacht Osasuna op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Čaušić. Helaas voor Osasuna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Málaga dat via Ignacio Camacho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Osasuna - Málaga 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Mario Osasuna
46' Wissel Osasuna Wissel Kenan voor Oriol Riera Osasuna
46' Wissel Málaga Wissel Charles voor Recio Málaga
55' Wissel Málaga Wissel Keko voor J. Añor Málaga
76' Doelpunt Osasuna Doelpunt G. Čaušić met assist van Kenan Osasuna
76' Wissel Osasuna Wissel De las Cuevas voor Roberto Torres Osasuna
79' Doelpunt Málaga Doelpunt Ignacio Camacho met assist van Luis Hernández Málaga
79' Wissel Málaga Wissel Javi Ontiveros voor Michael Santos Málaga
82' Wissel Osasuna Wissel Jaime Romero voor Sergio León Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Málaga
Opstellingen Osasuna - Málaga
De opstellingen van Osasuna en Málaga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Málaga zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Málaga

Osasuna en Málaga treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Málaga in de Primera División vond plaats op 19 augustus 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Osasuna als Málaga wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.