Nabeschouwing Osasuna - Real Betis (1-2) || Primera División 2016/2017

Vrijdag 21 oktober 2016 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Osasuna het vrijdag 21 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar (Pamplona (Iruñea)) in Iruñea.

Via de Osasuna - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Real Betis (1-2)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Real Betis op voorsprong te komen via een doelpunt van Joaquín. Helaas voor Real Betis werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Osasuna dat via Roberto Torres dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande. In de 87e minuut moest Osasuna verder met een man minder nadat E. Rivière een rode kaart had gekregen. Het lukte Real Betis in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 91e minuut scoorde Real Betis via F. Gutiérrez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Carlos del Cerro Grande voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

LIVE Osasuna - Real Betis 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Real Betis Doelpunt Joaquín met assist van Petros Real Betis
46' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor David García Osasuna
48' Doelpunt Osasuna Doelpunt Roberto Torres Osasuna
57' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor De las Cuevas Osasuna
58' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Roberto Torres Osasuna
58' Wissel Osasuna Wissel E. Rivière voor Oriol Riera Osasuna
64' Wissel Real Betis Wissel D. Brašanac voor J. Martin Real Betis
68' Wissel Osasuna Wissel Jaime Romero voor Álex Berenguer Osasuna
83' Wissel Real Betis Wissel Álex Alegría voor Joaquín Real Betis
83' Wissel Real Betis Wissel Rubén Castro voor A. Sanabria Real Betis
86' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor D. Brašanac Real Betis
87' Rode kaart Osasuna Rode kaart voor E. Rivière Osasuna
88' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Cejudo Real Betis
88' Wissel Osasuna Wissel Fausto Tienza voor Sergio León Osasuna
91' Doelpunt Real Betis Doelpunt F. Gutiérrez Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Real Betis
Opstellingen Osasuna - Real Betis
De opstellingen van Osasuna en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Real Betis

Osasuna en Real Betis treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Real Betis in de Primera División vond plaats op 18 mei 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Osasuna als Real Betis wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.