Nabeschouwing Osasuna - Sporting Gijón (2-2) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 22 april 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Osasuna het zaterdag 22 april 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar (Pamplona (Iruñea)) in Iruñea.

Via de Osasuna - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Sporting Gijón (2-2)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Osasuna en Sporting Gijón geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 19e minuut dacht Osasuna op voorsprong te komen via een doelpunt van Jorge Meré. Helaas voor Osasuna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Osasuna dat via Kenan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Canella dacht na 79 minuten te scoren voor Sporting Gijón, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Sporting Gijón via Carlos Castro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Osasuna - Sporting Gijón 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Osasuna Wissel J. Mondragón voor N. Vujadinović Osasuna
19' Eigen doelpunt Osasuna Eigen doelpunt Jorge Meré Osasuna
36' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Moi Gómez Sporting Gijón
46' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Sergio Álvarez Sporting Gijón
48' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Fausto Tienza Osasuna
56' Wissel Osasuna Wissel Fran Mérida voor Fausto Tienza Osasuna
62' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Jorge Meré Sporting Gijón
63' Wissel Sporting Gijón Wissel Víctor Rodríguez voor Carlos Carmona Sporting Gijón
70' Wissel Sporting Gijón Wissel Carlos Castro voor Sergio Álvarez Sporting Gijón
71' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Burgui Sporting Gijón
72' Doelpunt Osasuna Doelpunt Kenan met assist van Roberto Torres Osasuna
73' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Kenan Osasuna
75' Wissel Osasuna Wissel De las Cuevas voor Roberto Torres Osasuna
79' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Canella Sporting Gijón
81' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Carlos Castro met assist van D. Čop Sporting Gijón
89' Wissel Sporting Gijón Wissel Akram Afif voor Burgui Sporting Gijón
91' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Fuentes Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Sporting Gijón
Opstellingen Osasuna - Sporting Gijón
De opstellingen van Osasuna en Sporting Gijón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sporting Gijón zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Sporting Gijón

Osasuna en Sporting Gijón treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Sporting Gijón in de Primera División vond plaats op 4 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Gijón. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Sporting Gijón favoriet. 5 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Osasuna. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.