Nabeschouwing Osasuna - Valencia (3-3) || Primera División 2016/2017

Maandag 9 januari 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Osasuna het maandag 9 januari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar (Pamplona (Iruñea)) in Iruñea.

Via de Osasuna - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Valencia (3-3)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Osasuna en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 2e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Munir. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut was het Osasuna dat via Oriol Riera dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo. Oriol Riera dacht na 46 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Osasuna via Roberto Torres, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Valencia via Martín Montoya de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo. In de 92e minuut scoorde Carlos Clerc namens Osasuna. Scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

LIVE Osasuna - Valencia 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Valencia Doelpunt Munir met assist van Guilherme Siqueira Valencia
7' Doelpunt Osasuna Doelpunt Oriol Riera Osasuna
9' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Mario Suárez Valencia
24' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Dani Parejo Valencia
38' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Iván Márquez Osasuna
41' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Mangala Valencia
46' Eigen doelpunt Valencia Eigen doelpunt Oriol Riera Valencia
46' Wissel Valencia Wissel Toni Lato voor Guilherme Siqueira Valencia
62' Doelpunt Osasuna Doelpunt Roberto Torres met assist van Iván Márquez Osasuna
71' Wissel Valencia Wissel Nani voor Rodrigo Valencia
73' Doelpunt Valencia Doelpunt Martín Montoya met assist van Munir Valencia
74' Wissel Osasuna Wissel De las Cuevas voor Roberto Torres Osasuna
80' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oier Osasuna
80' Wissel Osasuna Wissel Jaime Romero voor Oriol Riera Osasuna
80' Wissel Osasuna Wissel Kenan voor Sergio León Osasuna
88' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Munir Valencia
89' Wissel Valencia Wissel Sito Pascual voor Munir Valencia
92' Doelpunt Osasuna Doelpunt Carlos Clerc met assist van Jaime Romero Osasuna
94' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Pérez Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Valencia
Opstellingen Osasuna - Valencia

Voorbeschouwing Osasuna - Valencia

Osasuna en Valencia treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Valencia in de Primera División vond plaats op 19 april 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 10 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Osasuna. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.