Nabeschouwing Osasuna - Villarreal (1-4) || Primera División 2016/2017

Woensdag 1 maart 2017 - 19:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Osasuna het woensdag 1 maart 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar (Pamplona (Iruñea)) in Iruñea.

Via de Osasuna - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Villarreal (1-4)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez geëindigd in een 1-4 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Soriano. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Villarreal dat via Soldado dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez. Roberto Torres dacht na 64 minuten te scoren voor Osasuna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Villarreal via R. Borré, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist Villarreal via R. Borré de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

LIVE Osasuna - Villarreal 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Villarreal Doelpunt R. Soriano Villarreal
25' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Álex Berenguer Osasuna
26' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Soldado Villarreal
27' Penalty Villarreal Penalty Soldado Villarreal
36' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor A. Rukavina Villarreal
60' Wissel Osasuna Wissel Olavide voor Imanol García Osasuna
64' Penalty Osasuna Penalty Roberto Torres Osasuna
66' Wissel Villarreal Wissel Víctor Ruíz voor Jaume Costa Villarreal
68' Wissel Villarreal Wissel R. Borré voor Soldado Villarreal
72' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Soriano Villarreal
74' Doelpunt Villarreal Doelpunt R. Borré met assist van R. Soriano Villarreal
76' Wissel Osasuna Wissel Aitor Buñuel voor Carlos Clerc Osasuna
77' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Roberto Torres Osasuna
78' Doelpunt Villarreal Doelpunt R. Borré met assist van M. Musacchio Villarreal
78' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Sergio León Osasuna
79' Wissel Osasuna Wissel Kenan voor Oriol Riera Osasuna
84' Wissel Villarreal Wissel Samu Castillejo voor C. Bakambu Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Villarreal
Opstellingen Osasuna - Villarreal
De opstellingen van Osasuna en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Villarreal

Osasuna en Villarreal treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Villarreal in de Primera División vond plaats op 25 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 17 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Osasuna als Villarreal wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.