Nabeschouwing Real Betis - Celta de Vigo (3-3) || Primera División 2016/2017

Zondag 4 december 2016 - 12:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Real Betis het zondag 4 december 2016 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Celta de Vigo (3-3)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Real Betis en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 15e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van Iago Aspas. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Real Betis dat via Rubén Castro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez. A. Sanabria dacht na 53 minuten te scoren voor Real Betis, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Celta de Vigo via Iago Aspas, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Real Betis via G. Pezzella de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez. In de 85e minuut scoorde F. Roncaglia namens Celta de Vigo. Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 92 minuten moest Real Betis speler Petros het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Real Betis de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Kort daarna blies scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

LIVE Real Betis - Celta de Vigo 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor R. Donk Real Betis
15' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas met assist van D. Wass Celta de Vigo
25' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Petros Real Betis
41' Penalty Real Betis Penalty Rubén Castro Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel Rafa Navarro voor Bruno González Real Betis
52' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Orellana voor N. Radoja Celta de Vigo
53' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Sanabria met assist van Rubén Castro Real Betis
59' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Sanabria Real Betis
61' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas met assist van T. Bongonda Celta de Vigo
62' Wissel Real Betis Wissel Joaquín voor A. Sanabria Real Betis
70' Wissel Real Betis Wissel F. Gutiérrez voor R. Donk Real Betis
73' Doelpunt Real Betis Doelpunt G. Pezzella met assist van Joaquín Real Betis
77' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor F. Gutiérrez Real Betis
77' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor M. Díaz Celta de Vigo
84' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Rossi voor T. Bongonda Celta de Vigo
85' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt F. Roncaglia met assist van D. Wass Celta de Vigo
89' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Pezzella Real Betis
89' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor G. Cabral Celta de Vigo
92' Tweede gele kaart Real Betis Tweede gele kaart voor Petros Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Celta de Vigo
Opstellingen Real Betis - Celta de Vigo
De opstellingen van Real Betis en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Celta de Vigo

Real Betis en Celta de Vigo treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 16 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 5 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Real Betis. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.