Nabeschouwing Real Betis - Deportivo Alavés (1-4) || Primera División 2016/2017

Zondag 30 april 2017 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Real Betis het zondag 30 april 2017 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Deportivo Alavés (1-4)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz geëindigd in een 1-4 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Real Betis op voorsprong te komen via een doelpunt van Rubén Pardo. Helaas voor Real Betis werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Deportivo Alavés dat via N. Krstičić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz. Rubén Sobrino dacht na 54 minuten te scoren voor Deportivo Alavés, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Deportivo Alavés via C. Santos, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 94 minuten spelen wist Deportivo Alavés via A. Katai de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz.

Kort daarna blies scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

LIVE Real Betis - Deportivo Alavés 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Real Betis Doelpunt Rubén Pardo Real Betis
19' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Alexis Deportivo Alavés
21' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Óscar Romero Deportivo Alavés
24' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor D. Torres Deportivo Alavés
48' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt N. Krstičić Deportivo Alavés
54' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Rubén Sobrino met assist van Carlos Vigaray Deportivo Alavés
58' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt C. Santos met assist van Carlos Vigaray Deportivo Alavés
60' Wissel Deportivo Alavés Wissel T. Hernández voor Carlos Vigaray Deportivo Alavés
63' Wissel Real Betis Wissel Matías Nahuel voor A. Mandi Real Betis
63' Wissel Deportivo Alavés Wissel Edgar Méndez voor Óscar Romero Deportivo Alavés
81' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor N. Krstičić Deportivo Alavés
82' Wissel Deportivo Alavés Wissel A. Katai voor Rubén Sobrino Deportivo Alavés
83' Wissel Real Betis Wissel D. Brašanac voor Rubén Pardo Real Betis
88' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Álex Alegría Real Betis
94' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt A. Katai met assist van C. Santos Deportivo Alavés
93' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Edgar Méndez Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Deportivo Alavés
Opstellingen Real Betis - Deportivo Alavés
De opstellingen van Real Betis en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Deportivo Alavés

Real Betis en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 16 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Deportivo Alavés favoriet. 2 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Real Betis. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.