Nabeschouwing Real Betis - Deportivo La Coruña (0-0) || Primera División 2016/2017

Vrijdag 26 augustus 2016 - 20:45 uur



In de Primera División 2016/2017 neemt Real Betis het vrijdag 26 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Deportivo La Coruña (0-0)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Real Betis en Deportivo La Coruña geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Real Betis en Deportivo La Coruña gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Real Betis, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos Clos Gomez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Betis - Deportivo La Coruña
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
15
12
Schoten op doel
5
1
Passes
463
355
Overtredingen
20
15
Buitenspel
6
1
Corners
13
2
LIVE Real Betis - Deportivo La Coruña 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Wissel Deportivo La Coruña Wissel C. Borges voor Guilherme Deportivo La Coruña
65' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Juanfran Deportivo La Coruña
67' Wissel Real Betis Wissel C. Musonda voor Fabián Ruiz Real Betis
77' Wissel Real Betis Wissel Cejudo voor F. Gutiérrez Real Betis
78' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Luisinho voor Bruno Gama Deportivo La Coruña
84' Wissel Real Betis Wissel Dani Ceballos voor C. Piccini Real Betis
88' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Borja Valle voor F. Andone Deportivo La Coruña
93' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Pedro Mosquera Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Deportivo La Coruña
Opstellingen Real Betis - Deportivo La Coruña
De opstellingen van Real Betis en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Deportivo La Coruña zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Deportivo La Coruña

Real Betis en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Clos Gomez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 13 februari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Deportivo La Coruña favoriet. 5 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Real Betis. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Betis 2
Winst Deportivo La Coruña 5
Gelijkspel 5
Totaal 12
Tags
Real Betis - Deportivo La Coruña Opstelling Real Betis Opstelling Deportivo La Coruña Live Real Betis - Deportivo La Coruña Live Real Betis - Deportivo La Coruña kijken Real Betis - Deportivo La Coruña kijken Live Real Betis - Deportivo La Coruña stream Real Betis - Deportivo La Coruña Fox Sports Nabeschouwing Real Betis - Deportivo La Coruña Uitslag Real Betis - Deportivo La Coruña Statistieken Real Betis - Deportivo La Coruña Primera División 2016/2017 Real Betis - Deportivo La Coruña wedden Real Betis - Deportivo La Coruña gokken Real Betis - Deportivo La Coruña Unibet