Nabeschouwing Real Betis - Espanyol (0-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 30 oktober 2016 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Real Betis het zondag 30 oktober 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Espanyol (0-1)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 0-1 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 62e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Reyes. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Real Betis - Espanyol 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Pezzella Real Betis
54' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor J. Martin Real Betis
55' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor H. Pérez Espanyol
62' Doelpunt Espanyol Doelpunt D. Reyes met assist van P. Piatti Espanyol
63' Wissel Real Betis Wissel Cejudo voor Joaquín Real Betis
64' Wissel Real Betis Wissel Matías Nahuel voor J. Martin Real Betis
66' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor P. Piatti Espanyol
69' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor F. Gutiérrez Real Betis
70' Wissel Espanyol Wissel José Antonio Reyes voor Léo Baptistão Espanyol
76' Wissel Espanyol Wissel P. Diop voor P. Piatti Espanyol
79' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Víctor Sánchez Espanyol
80' Wissel Real Betis Wissel Álex Alegría voor Rafa Navarro Real Betis
82' Wissel Espanyol Wissel M. Demichelis voor H. Pérez Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Espanyol
Opstellingen Real Betis - Espanyol
De opstellingen van Real Betis en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Espanyol

Real Betis en Espanyol treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Espanyol in de Primera División vond plaats op 3 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 5 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Real Betis. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.